Εταιρικό Προφίλ

Η 1η εταιρεία Β2Β Ηλεκτρονικών Προμηθειών στην Ελλάδα

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

H cosmoONE είναι μέλος του Ομίλου Εταιρειών ΟΤΕ, ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2000 και ξεκίνησε την εμπορική της δραστηριότητα τον Ιανουάριο του 2001.

Είμαστε ουσιαστικά η πρώτη εταιρεία με ειδίκευση στις Β2Β Ηλεκτρονικές Προμήθειες στην Ελλάδα, με καθοριστική συμβολή στη διαμόρφωση και εξέλιξη του τομέα των Ηλεκτρονικού Επιχειρείν.

Προσφέρουμε στους πελάτες μας, αξιόπιστες και ασφαλείς λύσεις με στόχο τη μείωση του κόστους προμηθειών και τον κατάλληλο μετασχηματισμό των διαδικασιών προμηθειών, που είναι στρατηγικοί μοχλοί για τη βελτίωση των οικονομικών αποτελεσμάτων και την κερδοφορία των Επιχειρήσεων & Οργανισμών.

Στο πελατολόγιο της cosmoONE περιλαμβάνονται οι μεγαλύτερες εταιρείες του Ιδιωτικού Τομέα, που ανήκουν σε όλους τους τομείς της αγοράς όπως Τηλεπικοινωνίες,Τράπεζες,Ασφαλιστικός Κλάδος, Βιομηχανία και Εμπόριο, αλλά και σημαντικός αριθμός φορέων του Δημόσιου Τομέα.

b2b

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μέσω της Διαδικτυακής Πλατφόρμας Ηλεκτρονικής Αγοράς -Μarketsite– παρέχονται εφαρμογές Ηλεκτρονικών εταιρικών εμπορικών συναλλαγών, που καλύπτουν την πλήρη ηλεκτρονικοποίηση του κύκλου προμηθειών, και την διεκπεραίωση των σχετικών διαδικασιών (Τactical -Operational- Sourcing) που συμπεριλαμβάνουν την αναζήτηση προμηθευτών, την διεξαγωγή διαγωνισμών, τις διαπραγματεύσεις, την αποστολή παραγγελιών, την λήψη τιμολογίων καθώς και πλήθος άλλων υποστηρικτικών λειτουργιών.

 


Η συνεχής καινοτομία και πρωτοπορία είναι για εμάς διαρκής διαδικασία, που οδηγεί στη βελτίωση και ανάπτυξη των παρεχόμενων λύσεων και έχει αναγνωριστεί στην πράξη:

•με εμπορικές συνεργασίες για παροχή εξειδικευμένων εφαρμογών σε κρίσιμους τομείς, όπως για παράδειγμα στα ευαίσθητα θέματα ηλεκτρονικών δημοπρασιών Ενεργειακών Προϊόντων σε ΔΕΚΟ του Ελληνικού Δημοσίου (ΔΕΠΑ- ΡΑΕ-ΛΑΓΗΕ), αξίας εκατοντάδων εκατομμυρίων Ευρώ .

•με επιστημονικές συνεργασίες σε Ερευνητικά Έργα με Α.Ε.Ι. της Ελλάδος και του Εξωτερικού.

•με την διαρκή συμμετοχή μας ως έμπειρο συνεργάτη, σε διαβουλεύσεις του Δημόσιου Τομέα και άλλων Φορέων σε θέματα Β2Β Ηλεκτρονικών Προμηθειών.

Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΑΘΜΟΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΟΜΒΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ

Mάρτιος 2001:Πραγματοποιείται η 1η B2B Ηλεκτρονική Δημοπρασία στη χώρα μας.
Δεκέμβριος 2004:Η συνολική αξία συναλλαγών μέσω της πλατφόρμα της cosmoONE,υπερβαίνει το 1 δις Eυρώ.
Δεκέμβριος 2007:Πραγματοποιείται η 1η Ηλεκτρονική Δημοπρασία στην Ελλάδα για εταιρία του ευρύτερου Δημόσιου τομέα.
Δεκέμβριος 2009:Διεξάγεται η μεγαλύτερη έως εκείνη τη χρονική στιγμή ηλεκτρονική δημοπρασία υψους 38,8 εκ.Ευρώ στο Εξωτερικό.
Μάϊος 2010:
Πραγματοποιείται η 1η Ηλεκτρονική δημοπρασία σε Δημόσιο Νοσοκομείο.
Δεκέμβριος 2012:Πραγματοποιέιται η πρώτη Ηλεκτρονική δημοπρασία πώλησης Φυσικού Αερίου,σύμφωνα με τις ρυθμίσεις της ΡΑΕ.
Φεβρούαριος 2015:Παραδίδεται σε λειτουργία το πρώτο Δυναμικό Σύστημα Αγορών στην Ελλάδα, σύμφωνα με τους Ευρωπαικούς κανονισμούς Δημοσίων Συμβάσεων.
Νοέμβριος 2016:Διεξήχθησαν 2.000 Ηλεκτρονικοί διαγωνισμοί κατά τη διάρκεια του μήνα αυτού, με το συνολικό αριθμό να αγγίζει τους 18.000 εντός του έτους και να ξεπερνά τις 45.000 από την έναρξη διάθεσης της εφαρμογής.

Πιστοποίηση κατά ISO 9001:2015

ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ

Η cosmoONE στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειάς της, για προσφορά καλύτερων υπηρεσιών προς τους πελάτες της, πιστοποιήθηκε τον Ιούλιο 2004 από τον φορέα πιστοποίησης EΛΟΤ, για το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας (Quality Management System) που εφαρμόζει, κατά το πρότυπο ISO 9001:2000, και τον Οκτώβριο 2017 κατά το πρότυπο ISO 9001:2015.

Η τελευταία ανανέωση πραγματοποιήθηκε την 26η Οκτωβρίου 2017 από τον φορέα ΕΒΕΤΑΜ.


Αντικείμενο της Πιστοποίησης :
«Παροχή Υπηρεσιών Ηλεκτρονικού Εμπορίου μεταξύ Επιχειρήσεων»
Αριθμός και ημερομηνία απόκτησης του πιστοποιητικού:

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ_EBETAM_ISO_9001_2015_gr


Η εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας από την cosmoONE αποσκοπεί:

• στο σωστό σχεδιασμό, παρακολούθηση και συνεχή βελτίωση του συνόλου των διεργασιών της εταιρίας που επηρεάζουν την ποιότητα των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών.
• στη μέγιστη ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών της.
Η πιστοποίηση κατά ISO αποτελεί στρατηγική επιλογή για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, ενώ αναγνωρίζει την ικανότητα της cosmoONE να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες.