Βραβεία

Πολλαπλές Βραβεύσεις για τις
Εφαρμογές της SOFTONE cosmoONE

ΔΕΗ BITE awards 2023 – SILVER AWARD

SILVER Award στην κατηγορία εξειδικευμένες εφαρμογές σε επιχειρηματικούς  κλάδους για την υλοποίηση για λογαριασμό του Υπουργείου Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, ενός καινοτόμου αλγόριθμου ηλεκτρονικής δημοπρασίας “neutral technology” με τον οποίο έγινε εφικτή η ταυτόχρονη συμμετοχή δύο διαφορετικών τεχνολογιών έργων ΑΠΕ στις ανταγωνιστικές διαδικασίες λειτουργικής ενίσχυσης των έργων ΑΠΕ.

WITSA ICT Excellence Awards 2022

Πρώτο βραβείο στα 2022 WITSA Global Innovation & Technology Excellence Awards, στην κατηγορία Sustainable Growth / Circular Economy (Private Sector/NGO) για το «Σύστημα Υποβολής και Διαχείρισης Αιτήσεων για Βεβαίωση Παραγωγού Ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και Συμπαραγωγή Ηλεκτρισμού-Θερμότητας Υψηλής Απόδοσης».

IMPACT BITE BRONZE AWARD 2021

Award για το Σύστημα Αιτήσεων Ενέργειας από ΑΠΕ και ΣΗΘΥΑ. Το Σύστημα Υποβολής και Διαχείρισης Αιτήσεων για Βεβαίωση Παραγωγού Ενέργειας από ΑΠΕ και ΣΗΘΥΑ, αναπτύχθηκε το 2020, σε χρόνο ρεκόρ, για να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά το αυξανόμενο πλήθος και την πολυπλοκότητα διαχείρισης των αιτήσεων παραγωγής από ΑΠΕ. Έγινε άμεσα παραγωγικό με πλήθος διασυνδέσεων με τα συστήματα TAXIS, ΔΙΑΣ και ΔΙΑΥΓΕΙΑ, καθώς και το σύστημα GIS της ΡΑΕ. Η πλατφόρμα αυτή αντιμετωπίζει φόρτο συμμετοχής 150+ συμμετεχόντων με υποβολή, έλεγχο και ταξινόμηση 3.000+ δικαιολογητικών συμμετοχής και άνω των 2.000 προσφορών ανά δημοπρασία σε διάστημα 30 λεπτών.

TOP 10 Procurement Solution Providers Europe 2019

Μία θέση στη δεκάδα με τις καλύτερες εταιρείες της Ευρώπης στην παροχή λύσεων ηλεκτρονικών προμηθειών, κατέλαβε η cosmoONE, στην κατάταξη του περιοδικού τεχνολογίας «CIO Applications Europe», που αναδεικνύει νέες τάσεις και λύσεις πληροφορικής για επιχειρήσεις.

IMPACT BITE GOLD AWARD 2019

GOLD award στην κατηγορία Εξειδικευμένες Κλαδικές Εφαρμογές, από κοινού με την Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) για τους Ηλεκτρονικούς Διαγωνισμούς Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.
Η πλατφόρμα αυτή, αναπτύχθηκε ειδικά για την ΡΑΕ και αντιμετωπίζει φόρτο συμμετοχής 150+ συμμετεχόντων με υποβολή, έλεγχο και ταξινόμηση 3.000+ δικαιολογητικών συμμετοχής και άνω των 2.000 προσφορών ανά δημοπρασία σε διάστημα 30 λεπτών.

e-volution PLATINUM AWARD 2019

H sourceONE, η πλατφόρμα Ηλεκτρονικών Διαγωνισμών της cosmoONE  ήταν η υποψηφιότητα που συγκέντρωσε τον υψηλότερο μέσο όρο βαθμολογίας από την Κριτική Επιτροπή στην ενότητα «Υπηρεσίες & Υποδομές Ηλεκτρονικού Επιχειρείν» ανάμεσα στο σύνολο των νικητών, αποσπώντας το PLATINUM βραβείο.

e-volution GOLD AWARD 2019

H sourceONE, κατέκτησε το GOLD βραβείο στην κατηγορία «e-Commerce Platforms». H sourceONE είναι εφαρμογή ηλεκτρονικών προμηθειών διαπιστευμένη για το Δημόσιο, και για διαγωνισμούς άνω των 60.000€, ενώ προσφέρει ένα μεγάλο εύρος λειτουργικών δυνατοτήτων, από την έρευνα αγοράς και τη λήψη και διαχείριση προσφορών, μέχρι την ολοκληρωμένη διεξαγωγή και αξιολόγηση ανοικτών και κλειστών διαγωνισμών.

e-volution SILVER AWARD 2018

Η cosmoONE απέσπασε το Silver Award ως leading B2B in Greece (b2bhealth.gr) στην κατηγορία Best in B2B.

WITSA ICT Excellence Awards 2017

Πρώτο βραβείο στα WITSA ICT Excellence Awards 2017 στην κατηγορία Sustainable Growth για τις Υπηρεσίες Ηλεκτρονικών Δημοπρασιών στην ελληνική αγορά ενέργειας. Το έργο εκπροσώπησε τη χώρα στα Διεθνή Βραβεία Πληροφορικής, που υπέβαλε ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ).

Healthcare Business Awards 2017

Silver Award στην κατηγορία Ψηφιακές Εφαρμογές για τη Διαχείριση / Υποστήριξη Μονάδων Υγείας με την εφαρμογή careONE  στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας.
Συγκεκριμένα, επιβραβεύθηκε η συμβολή της cosmoONE στην αποδοτικότερη υλοποίηση των προμηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας με την εφαρμογή careONE που αφορά στη Συνολική Ηλεκτρονική Διαχείριση Αιτημάτων Προμηθειών.

e-volution SILVER AWARD 2017

Silver Award στην κατηγορία Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες (e-Services) για τη συμμετοχή της cosmoONE στη “Διαρκή Β2Β καινοτομία”.
Με το βραβείο αυτό, επιβραβεύθηκε η συνολική συμβολή της Β2Β e-Commerce πλατφόρμας της cosmoONE από το 2001, στη διαμόρφωση και εξέλιξη του τομέα των Ηλεκτρονικού Επιχειρείν στην Ελλάδα.

BITE GOLD BRONZE AWARD 2016

Bronze Award στην κατηγορία Εξωστρεφή Πληροφορικά Συστήματα & Διαδικτυακές Εφαρμογές / Υπηρεσίες  για το γεγονός ότι “Η cosmoONE ανέπτυξε το πρώτο (1ο) Δυναμικό Σύστημα Αγορών στην Ελλάδα για την ΔΕΗ Α.Ε.”  Με το βραβείο αυτό, επιβραβεύθηκε η πρωτοβουλία της cosmoONE στην υλοποίηση της καινοτομίας του πρώτου Δυναμικού Συστήματος Αγορών για τη Διεύθυνση Υλικών και Προμηθειών (ΔΥΠ) της ΔΕΗ, όπως αυτή περιγράφεται στην σχετική οδηγία 2014/25/ΕΕ της Ευρωπαϊκής Κοινότητας.

e-volution GOLD AWARD 2016

Gold Award στην κατηγορία Εφαρμογή Β2Β Ηλεκτρονικού Εμπορίου & Ηλεκτρονικού Επιχειρείν για τη “Xρήση της εφαρμογής compareONE από Δημόσια Νοσοκομεία”. Με το βραβείο, επιβραβεύθηκε η συνολική αποδοχή που υπήρξε κατά τη διάρκεια του 2015,για την εφαρμογή compareONE κατά την επιχειρησιακή της λειτουργία σε δέκα (10) Δημόσια Νοσοκομεία της χώρας, αντικαθιστώντας το σύστημα λήψης οικονομικών προσφορών  μέσω fax και Email, με ένα σύγχρονο σύστημα με κοινό interface για Νοσοκομεία και προμηθευτές.

e-volution SILVER AWARD 2015

Silver Award στην κατηγορία Εφαρμογή Β2Β Ηλεκτρονικού Εμπορίου για την “e-sourcing suite”.
Με το βραβείο αυτό, επιβραβεύθηκε η καινοτομία της cosmoONE να προσφέρει διακριτές εφαρμογές που είναι προσβάσιμες μέσω internet για διαδραστική συμμετοχή του πελάτη, με έμφαση στις ποιοτικές και ποσοτικές παραμέτρους του συνολικού κόστους προμηθειών.

e-volution BRONZE AWARD 2014

Bronze Award στην κατηγορία Υπηρεσίες & Υποδομές Ηλεκτρονικού Επιχειρείν για τη “Διενέργεια Πλειοδοτικών Ηλεκτρονικών Δημοπρασιών”.
Με το βραβείο αυτό, επιβραβεύθηκε η ικανότητα αλλά και η τεχνογνωσία της cosmoONE στη διοργάνωση Πλειοδοτικών Ηλεκτρονικών Δημοπρασιών για λογαριασμό κορυφαίων εταιρειών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

e-volution AWARD 2013

Award στην κατηγορία Υπηρεσίες & Υποδομές Ηλεκτρονικού Επιχειρείν για τη “Δραστηριοποίηση στο Εξωτερικό”.
Με το βραβείο αυτό, επιβραβεύθηκε η συνολική δραστηριοποίησή της cosmoONE στο εξωτερικό, και συγκεκριμένα στην Ρουμανία, τη Σερβία και το Αζερμπαϊτζάν. Συγκεκριμένα, η παροχή των διακεκριμένων υπηρεσιών και εφαρμογών ηλεκτρονικών προμηθειών που η cosmoONE έχει διαθέσει στην ευρύτερη αγορά.

e-volution AWARD 2012

Award στην κατηγορία «Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες προς Επιχειρήσεις» για την “Υλοποίηση Ηλεκτρονικών Δημοπρασιών”.
Με το βραβείο αυτό, επιβραβεύθηκε η εμπειρία της cosmoONΕ, αλλά και των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων που έχει προσφέρει στους μετόχους και τους πελάτες της, καθώς και η αδιάλειπτη παροχή της υπηρεσίας Ηλεκτρονικών Δημοπρασιών από το 2001.