Ο ιστότοπος αποτελεί ευγενική προσφορά της cosmoONE Hellas MarketSite

Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2023

Καλώς ήλθατε στον ιστότοπο των ηλεκτρονικών προμηθειών

Αν η προοπτική μετάβασης σε μία λύση ηλεκτρονικών προμηθειών σας αγχώνει, ή εάν απλά θέλετε να μάθετε περισσότερα για το νέο αυτό επιχειρηματικό μοντέλο, τότε είστε στο σωστό δρόμο.

Δείτε το περιεχόμενο

Είναι μεγάλη χαρά για μια εταιρία, να μπορεί να μοιραστεί με άλλους , γνώση και πρακτικές που πιστεύει ακράδαντα ότι οδηγούν προς την σωστή κατεύθυνση. Η εποχή του διαδικτύου δεν αφήνει καμία αμφιβολία για αυτό. Ζούμε σε ένα κόσμο ανοιχτό, και είναι επιτακτική ανάγκη να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα.
Αισθάνομαι ειλικρινά περήφανος που μπορέσαμε να υλοποιήσουμε αυτό το έργο, συλλέγοντας, αναλύοντας, ταξινομώντας και παρουσιάζοντας πρωτότυπη αλλά και ανοικτά δημοσιευμένη από τους ανά τον κόσμο ειδικούς, πληροφορία σχετική με τις ηλεκτρονικές προμήθειες. Το εγχείρημα δεν θα ήταν δυνατόν, αν δεν υπήρχε η πολύτιμη συμβολή σε περιεχόμενο και η υλοποίηση με θαυμάσιες τεχνολογίες από την ομάδα του ISTLab-OIS Group του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών τους οποίους και ευχαριστώ.
Είμαι σίγουρος, ότι η περιήγηση στον κόσμο των ηλεκτρονικό προμηθειών θα είναι μία «επαγγελματική εμπειρία»
για κάθε επισκέπτη.

Θανάσης Πετμεζάς,
Γενικός Διευθυντής cosmoONE
2009