Η cosmoONE Μεγάλος Χορηγός του Procurement Conference 2019

Η cosmoONE είναι ο Μεγάλος Χορηγός του Procurement Conference 2019, που διοργανώνεται για πρώτη φορά φέτος από το εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό Newsletter Plant και το μηνιαίο περιοδικό Plant της εταιρείας Boussias Communications, την Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου στο Αμφιθέατρο Maroussi Plaza.

Στο Procurement Conference 2019 θα παρουσιαστούν πρακτικές και στρατηγικές προμηθειών, που μετασχηματίζουν τις διαδικασίες λειτουργίας του εφοδιασμού βιομηχανιών και επιχειρήσεων και τη συνεργασία με τους προμηθευτές. Θα αναδειχθούν τάσεις και προηγμένες τεχνολογικά λύσεις, που προάγουν την ευελιξία και την αποδοτικότητα του κλάδου των προμηθειών και συμβάλλουν στην ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων.

Το συνέδριο θα αποτελέσει το σημείο συνάντησης ανώτερων και ανώτατων στελεχών επιχειρήσεων και βιομηχανιών, που φέρουν την ευθύνη της Διαχείρισης και της Διοίκησης Προμηθειών, Εφοδιασμού, Αγορών και Εφοδιαστικής Αλυσίδας, οι οποίοι θα ενημερωθούν και θα συζητήσουν τις σύγχρονες προκλήσεις και τις διεθνείς τάσεις στον κλάδο. Αναγνωρισμένοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα «μοιραστούν» καλές πρακτικές που έχουν επιφέρει σημαντικές οικονομίες κλίμακας, μέσω βελτιώσεων στις διαδικασίες, τις δραστηριότητες και τα συστήματα που τις
υποστηρίζουν.

Ο Θανάσης Πετμεζάς, Διευθύνων Σύμβουλος της cosmoONE, στην ομιλία του με τίτλο «From purchasing to e-sourcing» θα αναφερθεί συνοπτικά στα σημεία σταθμούς του eProcurement στην Ελλάδα και θα αναπτύξει τα οφέλη για τις ελληνικές επιχειρήσεις από την υιοθέτηση υπηρεσιών eProcurement και πως οι αυτές μετασχηματίζουν τους οργανισμούς. Επιπρόσθετα, θα συμμετέχει στο panel με θέμα συζήτησης «Facilitating Digital Procurement Transformation».

Περισσότερες πληροφορίες για το Procurement Conference 2019 μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο https://www.procurementconference.gr/

Σχετικά με την cosmoONE

Η cosmoONE (cosmo-one.gr), εταιρεία του Ομίλου ΟΤΕ, παρέχει υπηρεσίες ηλεκτρονικών προμηθειών για φορείς του Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα. Οι λύσεις της καλύπτουν όλο το φάσμα της εφοδιαστικής αλυσίδας, από την ηλεκτρονική καταγραφή του αιτήματος προμήθειας, την ηλεκτρονική έρευνα αγοράς και τον ηλεκτρονικό διαγωνισμό, μέχρι τη διαπραγμάτευση μέσω ηλεκτρονικής δημοπρασίας και την ηλεκτρονική παραγγελία.  Όλες οι εφαρμογές της παρέχονται υπό μορφή υπηρεσίας και μπορούν να διασυνδέονται με τα πληροφοριακά συστήματα των εταιρειών που εξυπηρετούν. Οι υπηρεσίες της cosmoOΝΕ έχουν διακριθεί με 13 βραβεία ενώ η εταιρεία αναγνωρίζεται για τη συμβολή της σε θέματα B2B από οργανισμούς, θεσμικούς φορείς και εμπειρογνώμονες του e-business.