Εταιρική Φιλοσοφία

Η φιλοσοφία μας

TO OΡΑΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ… ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΑΛΜΑ

Στο πλαίσιο της φιλοσοφίας μας πρεσβεύουμε ό,τι:

 

  • η ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών είναι συνεχής ευθύνη όλων των εμπλεκόμενων μελών και όλων των λειτουργιών μέσα στην εταιρεία
  • η ποιότητα αποτιμάται ως «δείκτης εμπειρίας» από τον πελάτη.

 

Όλοι εμείς στην cosmoONE αναγνωρίζουμε ότι το βασικό ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα είναι η εμπιστοσύνη του πελάτη στην εκχώρηση μίας επιχειρησιακής του διαδικασίας στην εταιρεία μας, και αυτό που την εγγυάται, είναι η εδραίωση αυτής της φιλοσοφίας.

 

Η κουλτούρα της εταιρείας είναι να παρέχει το κατάλληλο περιβάλλον, όπου εργαζόμενοι, στελέχη και μέτοχοι, μπορούν να δημιουργήσουν όραμα για την εξυπηρέτηση των πελατών που σταδιακά μετουσιώνεται σε στρατηγική, προϊόντα και υπηρεσίες.

 

Το συνεχές όραμα της διοικητικής ομάδας της cosmoONE είναι αφενός η δημιουργία αξίας μέσα από τις προσφερόμενες υπηρεσίες προς τους πελάτες μας, αφενός σε οικονομικό επίπεδο, και αφετέρου στην υιοθέτηση από την αγορά ενός «ηλεκτρονικού τρόπου σκέψης, προσέγγισης και υλοποίησης των προμηθειών».

Το πλεονέκτημά μας

Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑΣ

Μέσα από την πλατφόρμα της cosmoONE έχουν εκτελεστεί εταιρικές διαδικασίες προμηθειών για πολλές και διαφορετικές επιχειρήσεις. Το γεγονός αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να αποκτούμε και να αφομοιώνουμε συνεχώς διαδικαστική τεχνογνωσία και επιχειρησιακή εμπειρία.

 

Αυτό το πλεονέκτημα έχουμε τη δυνατότητα να διαχέουμε στην αγορά, αναλαμβάνοντας έργα υψηλής πολυπλοκότητας που απαιτούν εκτεταμένη παραμετροποίηση του πληροφοριακού συστήματος, αλλά και σε πολλές περιπτώσεις, του πηγαίου κώδικα.

 

Οι ηλεκτρονικές προμήθειες για εμάς, δεν είναι απλά η παροχή των κατάλληλων ηλεκτρονικών εφαρμογών, αλλά η παροχή ενός κλίματος εμπιστοσύνης στους πελάτες μας γι’ αυτό που προτείνουμε, το οποίο είναι τεχνικά υλοποιήσιμο, νομικά σωστό, διαδικαστικά αποδοτικό, εμπορικά δεοντολογικό, και το οποίο αποπληρώνεται μέσα από το όφελος που οι πελάτες αποκομίζουν.

Οι άνθρωποι στο κέντρο της επιτυχίας μας

Η ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΜΑΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ

Ο σεβασμός προς όλα ανεξαιρέτως τα μέλη των ομάδων εργασίας και η εξουσιοδότητή τους στο μέγιστο ώστε να παράγουν συνεχώς στα υψηλότερα πιθανά επίπεδα, αποτελεί την εργασιακά κουλτούρα της cosmoONE.

 

Για εμάς, η σταδιοδρομία κάθε μέλους της ομάδας της cosmoONE, συνδέεται άρρηκτα με την επιτυχία σε όλους τους τομείς της ζωής του.

 

Με την προσέγγισή μας για την εργασία ως δημιουργού προκλήσεων και επιτυχιών που ανταμείβονται, παρέχουμε άριστο περιβάλλον εργασίας και συνεχούς ανάπτυξης δεξιοτήτων, σε ένα πλαίσιο παραγωγικών συναδερφικών σχέσεων και συνεργασιών, σε έναν κόσμο ευκαιριών εξέλιξης.

 

Εάν ανάμεσα στους στόχους σας είναι και η επαγγελματική επιτυχία σε ένα δυναμικό επιχειρηματικό περιβάλλον με συνεχείς αλλαγές και καινοτομίες, τότε σίγουρα οι προκλήσεις, που στην cosmoONE γίνονται έργα, θα σας συναρπάσουν!