Εταιρική φιλοσοφία

Η εταιρική μας φιλοσοφία

TO OΡΑΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ … ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΑΛΜΑ

Η φιλοσοφία της cosmoONE, πρεσβεύει ότι η ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών είναι συνεχής ευθύνη όλων των εμπλεκόμενων μελών και όλων των λειτουργιών μέσα στην εταιρεία και ότι η ποιότητα αποτιμάται ως «δείκτης εμπειρίας» από τον πελάτη.

Όλοι στην cosmoONE αναγνωρίζουμε ότι το βασικό ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα είναι η εμπιστοσύνη του πελάτη στην εκχώρηση μίας επιχειρησιακής του διαδικασίας στην εταιρία μας, και αυτό που την εγγυάται, είναι η εδραίωση αυτής της φιλοσοφίας.

Η κουλτούρα της εταιρίας είναι να παρέχει το κατάλληλο περιβάλλον, όπου εργαζόμενοι, στελέχη και μέτοχοι, μπορούν να δημιουργήσουν όραμα για την εξυπηρέτηση των πελατών που σταδιακά μετουσιώνεται σε στρατηγική, προϊόντα και υπηρεσίες.

Το συνεχές όραμα της διοκητικής ομάδας της cosmoONE ήταν και παραμένει να παραχθεί αξία μέσα από τις προσφερόμενες υπηρεσίες προς τους πελάτες μας όχι μόνο σε οικονομικό επίπεδο αλλά να εμπεδωθεί στην αγορά ένας «ηλεκτρονικός τρόπος σκέψης – προσέγγισης και υλοποίησης των προμηθειών».

Η εταιρική μας αξία

cosmoONE

Οι άνθρωποι μας

ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ – ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Με γνώμονα την εργασιακή μας φιλοσοφία,σεβόμαστε τα μέλη των ομάδων εργασίας και τα εξουσιοδοτούμε στο μέγιστο για να παράγουμε συνεχώς στα υψηλότερα πιθανά επίπεδα.

Για εμάς η σταδιοδρομία σας πρέπει να ενσωματώνεται στο υπόλοιπο της ζωής σας και να μη σας χωρίσει από αυτό. Θεωρούμε ότι η εργασία πρέπει να δημιουργεί προκλήσεις, υποκινώντας και ανταμείβοντας.

Παρέχουμε άριστο περιβάλλον εκπαίδευσης, ενθαρρυντικό πλαίσιο συναδερφικών σχέσεων και έναν κόσμο ευκαιριών εξέλιξης.

Εάν έχετε ως στόχο να πετύχετε σε ένα δυναμικό επιχειρηματικό περιβάλλον με συνεχείς αλλαγές και καινοτομίες, τότε σίγουρα οι προκλήσεις που γίνονται έργα στην cosmoONE, θα σας συναρπάσουν!

Το πλεονέκτημα της cosmoONE

Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑΣ

Μέσα από την πλατφόρμα της cosmoONE έχουν εκτελεστεί εταιρικές διαδικασίες προμηθειών για πολλές και διαφορετικές επιχειρήσεις,οπότε αποκτούμε τη δυνατότητα να προσλαμβάνουμε και να αφομοιώνουμε συνεχώς διαδικαστική τεχνογνωσία και επιχειρησιακή εμπειρία.

Το πλεονέκτημα αυτό, σε δεύτερο χρόνο, μπορούμε και το διαχέουμε στην αγορά, αναλαμβάνοντας έργα υψηλής πολυπλοκότητας που απαιτούν εκτεταμένη παραμετροποίηση του πληροφοριακού συστήματος αλλά και του πηγαίου κώδικα σε πολλές περιπτώσεις.

 

Οι ηλεκτρονικές προμήθειες για εμάς, δεν είναι απλά η παροχή των κατάλληλων ηλεκτρονικών εφαρμογών, αλλά η παροχή ενός κλίματος εμπιστοσύνης στους πελάτες μας, ότι αυτό που προτείνουμε είναι τεχνικά υλοποιήσιμο, νομικά σωστό, διαδικαστικά αποδοτικό, εμπορικά δεοντολογικό και ότι αποπληρώνεται μέσα από το όφελος που οι πελάτες αποκομίζουν.