Νέα

27-28-2.2018|Η cosmoONE συμμετείχε ως χορηγός στο συνέδριο Health IT.

Σημαντικές ανακοινώσεις για το σχεδιασμό, την εφαρμογή και τη χρήση τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών στον τομέα της Υγείας στη χώρα μας, οι οποίες έρχονται να βελτιώσουν την πρόσβαση όλων των πολιτών στις υπηρεσίες υγείας, να διευκολύνουν το έργο των επαγγελματιών υγείας και να ενισχύσουν τους μηχανισμούς ηλεκτρονικής διακυβέρνησης στο εθνικό σύστημα υγείας, έλαβαν χώρα στο διήμερο Συνέδριο Health IT Conference 2018.

Περισσότερα στο http://www.healthitconference.gr/

06.12.2017|Business Transformation through Operations & Supply Chain

Η cosmoONE συμμετείχε ως Χορηγός στο συνέδριο του Operations Center που διεξάχθηκε την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» με τίτλο «Business Transformation through Operations & Supply Chain». Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου 27 διακεκριμένοι εισηγητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό -μεταξύ αυτών και ο κ. Θανάσης Πετμεζάς – Γενικός Διευθυντής της cosmoONE , έδωσαν το στίγμα της διοργάνωσης: εταιρικός μετασχηματισμός μέσω διατμηματικών συνεργασιών και ενιαίου Operations Management System.

18.10.2017|Η cosmoONE συμμετείχε ως χορηγός στο 3rd Medtech Conference

Η cosmoONE συμμετείχε ως χορηγός στο 3rd Medtech Conference.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου πραγματοποιήθηκε ομιλία του κ.Α.Πετμεζά-Γενικού Διευθυντή της cosmoONE με τίτλο:

«Ηλεκτρονικές Προμήθειες Υγείας, μία άλλη προσέγγιση»

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το site του συνεδρίου.

13.09.2017|WITSA ICT Excellence Awards 2017

Το πρώτο βραβείο στα WITSA ICT Excellence Awards 2017 στην κατηγορία Sustainable Growth απέσπασε η cosmoONE για τις υπηρεσίες ηλεκτρονικών δημοπρασιών στην ελληνική αγορά ενέργειας. Το έργο εκπροσώπησε τη χώρα, στα διεθνή βραβεία Πληροφορικής, που υπέβαλε ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ).

Περισσότερα ΕΔΩ.

13.09.2017|Silver Award στα Healthcare Business Awards 2017

Η cosmoONE απέσπασε Silver Award στην κατηγορία Ψηφιακές εφαρμογές για τη διαχείριση / υποστήριξη μονάδων υγείας με την εφαρμογή careONE  στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Συγκεκριμένα επιβραβεύθηκε η συμβολή της cosmoONE στην αποδοτικότερη υλοποίηση των προμηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας με την εφαρμογή careONE που αφορά τη Συνολική Ηλεκτρονική Διαχείριση Αιτημάτων Προμηθειών.

09.12.2016|Silver Award στα e volutions awards 2017!

Η cosmoONE βραβεύθηκε με Silver Award στα e volutions awards 2017, με τη συμμετοχή:“Διαρκής Β2Β καινοτομία”.

Αναγνωρίστηκε η συνολική συμβολή της Β2Β e Commerce πλατφόρμας της cosmoONE από το 2001, στη διαμόρφωση και εξέλιξη του τομέα των Ηλεκτρονικού Επιχειρείν στην Ελλάδα.

Περισσότερα ΕΔΩ.

20.10.2016|Η cosmoONE συμμετείχε ως χορηγός στο 2ο Medtech Conference

Η cosmoONE συμμετείχε ως χορηγός στο 2ο Medtech Conference.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου πραγματοποιήθηκε ομιλία του κ.Α.Πετμεζά-Γενικού Διευθυντή της cosmoONE με τίτλο:

«DΟ more with less : Εργαλεία αποδοτικότητας στις Προμήθειες Υγείας».

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου.

21.09.2016|1ο Συνέδριο Ναυτεμπορικής για τα καταναλωτικά αγαθά και το λιανεμπόριο

Ο Γενικός Διευθυντής της cosmoONE κ.Θανάσης Πετμεζάς συμμετείχε στο πάνελ συζήτησης για το Ηλεκτρονικό εμπόριο, στο πλαίσιο διεξαγωγής του 1ου Συνεδρίου για τα Καταναλωτικά Αγαθά και το Λιανεμπόριο.

Περισσότερα ΕΔΩ.

23.06.2016|Bronze Award στα Business IT Excellence Awards 2016

H cosmoONE κέρδισε Bronze Award, στα Business IT Excellence Awards 2016 για το Πρώτο Δυναμικό Σύστημα Αγορών που ανάπτυξε για την ΔΕΗ A.E. στην κατηγορία «Εξωστρεφή Πληροφορικά Συστήματα & Διαδικτυακές Εφαρμογές/Υπηρεσίες»

Περισσότερα για τα Δυναμικά Συστήματα Αγορών.

18.02.2016|ΗcosmoONExορηγός στην εσπερίδα “Καινοτόμες Στρατηγικές Προμηθειών στη σύγχρονη οικονομική πραγματικότητα”.

Με τη συμμετοχή πάνω από 140 υψηλόβαθμων στελεχών οργανισμών και επιχειρήσεων της χώρας από τη Βιομηχανία, το Εμπόριο και τις Υπηρεσίες, το συνέδριο παρουσίασε πώς διακεκριμένες επιχειρήσεις επαναπροσδιόρισαν τη Στρατηγική Προμηθειών τους με βάση την τρέχουσα οικονομική κρίση, όπως και αποτελεσματικά εργαλεία και βέλτιστες πρακτικές σε 4 άξονες: (1) Sourcing & Bidding, (2) διαπραγματεύσεις και συμβολαιοποίηση, (3) procurement & διαχείριση συμβάσεων, (4) δείκτες μέτρησης της απόδοσης και spend management.Δείτε περισσοτερα ΕΔΩ.