ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

τα δεδομένα των προμηθειών σας
γίνονται γνώση για καλύτερες αποφάσεις.

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ

την αποδοτικότητα
των προμηθειών σας!

Ηλεκτρονικά Αιτήματα Αγορών με την πλατφόρμα

 

TΕΛΟΣ ΣΤΑ ΕΝΤΥΠΑ

Βάλτε τέλος στα έντυπα αιτήσεων αγορών που κυκλοφορούν σε χαρτί, με mail ή με φόρμες, αυξάνοντας τον διαχειριστικό φόρτο για τους ενδιαφερόμενους.

ΕΥΚΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Με το demandONE, κάθε αρμόδιος υπάλληλος σε κάθε τμήμα της επιχείρησης σας, μπορεί εύκολα να υποβάλλει αίτημα προμήθειας ή αγοράς, με τρόπο που διευκολύνει και τα στελέχη που εγκρίνουν, αλλά και το προσωπικό του Τμήματος Προμηθειών που θα τα επεξεργαστεί.

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ WORKFLOW

Αποτυπώστε τη διαδικασία για κάθε κατηγορία αιτημάτων επάνω στο δυναμικό σύστημα workflow, ώστε να υπάρχουν πάντα οι απαιτούμενες εγκρίσεις και οι προμήθειες σας να είναι όλες «κατόπιν σχετικών εγκρίσεων», δηλαδή «under management».

ΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Μειώστε τον συνολικό χρόνο διεκπεραίωσης των αιτημάτων αγορών και προμηθειών, παρέχοντας στο Τμήμα Προμηθειών αποδοτικά εργαλεία διαχείρισης αιτημάτων και τη δυνατότητα αυτόματης προώθησης για διαγωνισμό προμήθειας ή παραγγελία.

Περιγράφω με ακρίβεια τι θέλω

Στη δημιουργία κάθε αιτήματος, πέραν της περιγραφής του είδους και της ποσότητας, μπορούν να εισαχθούν σημειώσεις και να επισυναφθούν αρχεία ώστε το αίτημα να γίνει πλήρως κατανοητό και να προχωρήσει γρήγορα για έγκριση, χωρίς να γυρίσει πίσω για διευκρινήσεις.

Γνωρίζω το στάδιο που βρίσκεται κάθε αίτημα μου

Η εφαρμογή demandONE διαθέτει ισχυρό σύστημα workflow ώστε ο κάθε αιτών και συμμετέχων στη διαδικασία εγκρίσεων να μπορεί να δει online το στάδιο εξέλιξης των αιτημάτων που διαχειρίζεται.

Και οι απαραίτητες εγκρίσεις ηλεκτρονικά

Κάθε στέλεχος της εταιρείας που δίνει έγκριση σε αιτήματα αγορών ή προμηθειών, ειδοποιείται ηλεκτρονικά και δίνει την έγκριση του μέσα από την πλατφόρμα. Στην περίπτωση απόρριψης του αιτήματος ή έγκρισης με αλλαγές, ο αιτών ενημερώνεται αυτόματα από το σύστημα.

Τώρα ξέρω τι ζητά η εταιρεία

Με τον πανίσχυρο μηχανισμό καταλόγων και κατηγοριών που συνοδεύει κάθε αίτημά μου, μπορώ να κάνω και αναλυτική αναζήτηση (drill down) από τις γενικές κατηγορίες στις ειδικές και αναλυτικές, αλλά και το αντίστροφο, δηλαδή συγκέντρωση των λεπτομερειών σε γενικότερες ομάδες (roll up). Μπορώ δηλαδή να διαχειριστώ τα αιτήματα αγορών μου, σε πλήθος και όγκο ανά κατηγορία, ανά πάσα στιγμή και για κάθε τμήμα της εταιρείας μου.

Διασύνδεση με το ERP

Μπορεί να υπάρχει επικοινωνία ERP της εταιρείας για ανταλλαγή πολύτιμων πληροφοριών για κάθε αίτημα, όπως τα κέντρα κόστους και τις εγκρίσεις προϋπολογισμού. Χρησιμοποιώ το demandONE γιατί είναι εύκολο στη χρήση, ευέλικτο στις αλλαγές και στη συντήρηση, και ακολουθεί τα απαραίτητα στοιχεία και βήματα της διαδικασίας που βρίσκονται στο ERP.

Όταν το αίτημα γίνεται Ηλεκτρονικός Διαγωνισμός προμήθειας

Η εφαρμογή demandONE μπορεί να μετατρέψει τα εγκεκριμένα αιτήματα σε προσχέδια Διαγωνισμών και να τα αποστείλει στο σύστημα Ηλεκτρονικών Διαγωνισμών sourceONE. Έτσι, τα αιτήματα αγορών φτάνουν νωρίτερα στους Προμηθευτές για να αποστείλουν τις προσφορές τους.
20%%

ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ

από τις προγραμματισμένες σας αγορές !

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

Συνηθισμένες ερωτήσεις και απαντήσεις
  1. Ποιες είναι οι διαφορές ανάμεσα στην εφαρμογή demandONE και στην ηλεκτρονική διαχείριση αιτημάτων στο ERP μου ή ένα άλλο σύστημα workflow;

Η βασική διαφορά είναι ότι το demandONE εξειδικεύεται  στη διαχείριση των αιτήσεων αγορών και προμηθειών με αποτέλεσμα να μην επιβαρύνει την εγκατάσταση, εκμάθηση και λειτουργία του με περιττές λειτουργικότητες που δεν ενδιαφέρουν καθόλου τη διαδικασία προμηθειών. Αυτό αντανακλάται και στο κόστος, διότι δεν έχει κανένα περιορισμό σε άδειες λογισμικού, κάτι που πιθανά να ισχύει στα περισσότερα ERP και πακέτα workflow. Προσφέρει τα απαραίτητα για τη διαχείριση των αιτημάτων προμήθειας, είναι παραμετροποιήσιμο σε μεγάλο βαθμό και δίνει τα αναγκαία εργαλεία για διαλειτουργικότητα με συστήματα ERP. Αυτό το κάνει «ανθεκτικό σε αλλαγές», δηλαδή, αλλάζοντας το ERP δεν επηρεάζεις το demandONE.

 

TA AΜΕΣΑ ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΣ

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Αποτύπωση ιστορικού ενεργειών αγοραστή και προμηθευτή.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΑΓΟΡΩΝ ΕΚΤΟΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ

Οι παραγγελίες γίνονται με χρήση δομημένων εταιρικών καταλόγων.

ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΛΑΘΩΝ

Με χρήση προεπιλεγμένων τιμοκαταλόγων σύμφωνα με πολλαπλά πρότυπα.

ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ

Αποτύπωση ροής εγκρίσεων στο σύστημα μέσω ευέλικτου work flow.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Δεν απαιτείται υποστήριξη από το ΙΤ της εταιρείας.

ΑΝΤΛΗΣΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΓΟΡΩΝ

Από τις ολοκληρωμένες παραγγελίες αλλά και τα ανοικτά αιτήματα.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΚΟΣΤΟΥΣ

Με ηλεκτρονική διακίνηση παραγγελιών βάσει τιμοκαταλόγων προϋπαρχουσών συμφωνιών.

ΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ

Από την συνολική απλούστευση της διαδικασίας παρακολούθησης-εκπλήρωσης των παραγγελιών.

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΧΡΟΝΟΥ

Από τα στελέχη όλων των εμπλεκομένων τμημάτων της εταιρείας.

ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΤΕ…

ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ

η οποία διατίθεται σε κατανοητή και ευπαρουσίαστη μορφή.

ΣΥΝΕΧΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚPI's THΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

που σας δίνουν τη δυνατότητα να κάνετε έγκαιρα τις απαραίτητες αλλαγές.

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ

με βάση μετρήσιμα μεγέθη και παραμέτρους που έχετε ορίσει.

Eάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις Ηλεκτρονικές Παραγγελίες…